preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vjekoslava Kaleba

Login

e-Dnevnik

        e-Dnevnik za učitelje

   

 e-Dnevnik za učenike i roditelje

   

 

Oglasna ploča

Glazbena škola - Uplatnica

Priloženi dokumenti:
UPLATNICA - GLAZBENA SKOLA.jpg

Kalendar
« Studeni 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Virtualne učionice

Dragi učenici,

pritiskom na donje poveznice

možete pristupiti virtualnoj

učionici svog razreda

5.razred

6.razred

7.razred

8.razred

 

Danijelina učionica

Škola za život

 

 

 

 

 

 

 

Korisne stranice
OPĆINA TISNO

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
OBAVIJEST O VRAĆANJU UDŽBENIKA I DRUGIH OBRAZOVNIH MATERIJALA FINANCIRANIH SREDSTVIMA IZ DRŽAVNOGA PRORAČUNA
Autor: Ivana Fržop, 17. 6. 2020.

Poštovani učenici i roditelji,

povrat udžbenika i tableta  biti će organiziran od 24. do  30. lipnja  u školskoj knjižnici od 9,00 do 13,00 sati.  Molimo vas da do povrata udžbenika provjerite popis udžbenika i  njihovo stanje te obrišete eventualne tragove korištenja.

Tablete je potrebno vratiti u originalnoj ambalaži, sa sadržajem kako su i preuzeti. U slučaju gubitka udžbenika, roditelji/skrbnici dužni su ispuniti potpisanu izjavu o gubitku koju će dobiti od razrednika te nadoknaditi štetu u iznosu od 50% kataloške cijene udžbenika. Udžbenike koji se vraćaju potrebno je staviti u plastičnu ili papirnatu vrećicu na kojoj treba pisati ime i prezime učenika i razred.  Pri povratu udžbenika roditelji će potpisati izjavu o vraćenim udžbenicima.   

Molim vas da u školu ulazite prema preporukama koje su označene na ulaznim vratima.

 


 

  • Udžbenici su vlasništvo škola i one ih daju na uporabu učenicima sve dok su u uporabnom, odnosno primjerenom stanju tako da se svake godine nabavljaju samo oni udžbenici koji za sljedeću školsku godinu nedostaju – ako su promijenjeni, oštećeni ili je povećan broj učenika.
  • Vijek uporabe pojedinog udžbenik je četiri godine, a smatra se da je udžbenik u uporabnom, odnosno primjerenom stanju ako je cjelovit, konzistentan i čitljiv.
  • Učenici i roditelji ili skrbnici imaju obvezu i moraju se brinuti o tome da, nakon završetka školske godine, udžbenike namijenjene višegodišnjem korištenju neoštećene vrate školi kako bi ih mogle koristiti i sljedeće generacije.
  • Ako učenici izgube ili zbog nepažljivog postupanja onemoguće ponovno korištenje udžbenika predviđenih za višegodišnje korištenje, dužni su nadoknaditi štetu u iznosu od 50% kataloške cijene udžbenika. Sredstva koja škola na ovaj način dobije predstavljaju namjenski prihod i mogu se iskoristiti za naknadni dokup udžbenika, ako za to postoji potreba, ili se krajem tekuće godine vraćaju u Državni proračun.
  • Učenici udžbenike vraćaju na kraju nastavne godine, odnosno na kraju popravnog ispita. Iznimno, udžbenici koji sadržajno obuhvaćaju gradivo nekoliko razreda, vraćaju se nakon završetka zadnje nastavne godine korištenja.
  • Učenik koji ne vrati udžbenike koje je zadužio prethodne školske godine, odnosno ne nadoknadi štetu iz stavka 1. ovoga članka, neće moći zadužiti udžbenike za novu školsku godinu.
[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju