preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vjekoslava Kaleba

Login
e-Dnevnik

        e-Dnevnik za učitelje

   

 e-Dnevnik za učenike i roditelje

   

 

Glazbena škola - Uplatnica

Priloženi dokumenti:
UPLATNICA - GLAZBENA SKOLA.jpg

Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Virtualne učionice

Dragi učenici,

pritiskom na donje poveznice

možete pristupiti virtualnoj

učionici svog razreda

5.razred

6.razred

7.razred

8.razred

 

Pribor za likovni

Priloženi dokumenti:
Pribor za likovni.jpg

Danijelina učionica

Škola za život

 

 

 

 

 

 

 

Korisne stranice
OPĆINA TISNO

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
OBAVIJEST O VRAĆANJU UDŽBENIKA I DRUGIH OBRAZOVNIH MATERIJALA FINANCIRANIH SREDSTVIMA IZ DRŽAVNOGA PRORAČUNA
Autor: Ivana Fržop, 17. 6. 2020.

Poštovani učenici i roditelji,

povrat udžbenika i tableta  biti će organiziran od 24. do  30. lipnja  u školskoj knjižnici od 9,00 do 13,00 sati.  Molimo vas da do povrata udžbenika provjerite popis udžbenika i  njihovo stanje te obrišete eventualne tragove korištenja.

Tablete je potrebno vratiti u originalnoj ambalaži, sa sadržajem kako su i preuzeti. U slučaju gubitka udžbenika, roditelji/skrbnici dužni su ispuniti potpisanu izjavu o gubitku koju će dobiti od razrednika te nadoknaditi štetu u iznosu od 50% kataloške cijene udžbenika. Udžbenike koji se vraćaju potrebno je staviti u plastičnu ili papirnatu vrećicu na kojoj treba pisati ime i prezime učenika i razred.  Pri povratu udžbenika roditelji će potpisati izjavu o vraćenim udžbenicima.   

Molim vas da u školu ulazite prema preporukama koje su označene na ulaznim vratima.

 


 

  • Udžbenici su vlasništvo škola i one ih daju na uporabu učenicima sve dok su u uporabnom, odnosno primjerenom stanju tako da se svake godine nabavljaju samo oni udžbenici koji za sljedeću školsku godinu nedostaju – ako su promijenjeni, oštećeni ili je povećan broj učenika.
  • Vijek uporabe pojedinog udžbenik je četiri godine, a smatra se da je udžbenik u uporabnom, odnosno primjerenom stanju ako je cjelovit, konzistentan i čitljiv.
  • Učenici i roditelji ili skrbnici imaju obvezu i moraju se brinuti o tome da, nakon završetka školske godine, udžbenike namijenjene višegodišnjem korištenju neoštećene vrate školi kako bi ih mogle koristiti i sljedeće generacije.
  • Ako učenici izgube ili zbog nepažljivog postupanja onemoguće ponovno korištenje udžbenika predviđenih za višegodišnje korištenje, dužni su nadoknaditi štetu u iznosu od 50% kataloške cijene udžbenika. Sredstva koja škola na ovaj način dobije predstavljaju namjenski prihod i mogu se iskoristiti za naknadni dokup udžbenika, ako za to postoji potreba, ili se krajem tekuće godine vraćaju u Državni proračun.
  • Učenici udžbenike vraćaju na kraju nastavne godine, odnosno na kraju popravnog ispita. Iznimno, udžbenici koji sadržajno obuhvaćaju gradivo nekoliko razreda, vraćaju se nakon završetka zadnje nastavne godine korištenja.
  • Učenik koji ne vrati udžbenike koje je zadužio prethodne školske godine, odnosno ne nadoknadi štetu iz stavka 1. ovoga članka, neće moći zadužiti udžbenike za novu školsku godinu.
[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju